Äventyret med att intervjua Thorsten Flinck

Thorsten Flinck
Idag har vi intervjuat Thorsten Flinck! Historien kring de få minutrarna vi fick med honom är betydligt mer invecklade och intressanta än vad man kanske tror.

Thorsten spelade på Dunkers idag, och tanken var att vi skulle få intervjua honom under soundcheckstiden innan konserten. Men herr Flinck hade tydligen ingen lust att bli intervjuad då, så vi fick snällt vänta till efter konserten. Då riggade vi upp kamera, kollade ljud och bild och satt spänt och väntade medan han signerade färdigt alla skivor. När alla skivor var signerade och människor försvunna hör vi arrangören för konserten fråga om det är okej att vi kommer och ställer några frågor. ”Helst inte” svarar Thorsten. Men vi står på oss. Har vi väntat på att få prata med honom i flera timmar så ska vi fanimej få prata med honom. Så vi får fram och tar honom i hand. ”Vi väntar bara på en videokamera” säger vi medan Humle susar uppför trapporna med kameran som vi installerat så fint en våning ner. ”Jaha, men kan ni inte börja ställa frågorna så länge då” säger Thorsten. Okej.

Hur var du som tonåring?
Jag var väldigt livlig och extrovert. Spelade musik, teater…jag hittade på en massa saker och engagerade mig i väldigt mycket. Bland annat i politiken och i kyrkan, jag var kristen socialist.
När upptäckte du din skådespelartalang då?
När jag var fyra år. (punkt slut)
Vad är då din drivkraft?
Att konsten har en stor betydelse, särskilt i oroliga tider som idag. När Breivik står och gör högerhälsning, ja då är det en stor tid för konsten.
Sista frågan – vad är din bästa egenskap som förälder?
(lång paus) Jag dömer inte.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s