Le Grande Finale – Breaking Dawn part 2

Igår var jag och Humle och såg premiären av Breaking Dawn part 2! 

Efter att Bella ha blivit vampyr, ger sig hon och Edward ut för att jaga, hon ger ifrån sig lite konstiga morrljud och den scenen är ganska konstig. Sen träffar hon sin lilla unge som är animerad. Söt animerad. Ungen som är halvt människa halvt vampyr växer superfort. Efter en halvtimme i filmen är hon typ som en 6 åring och i slutet av filmen är hon som en 9åring! Men. Det är någon som ser Rennesmee, som hon heter och rapporterar detta till de onda Volturi i Italien. De tror hon är ett odödligt barn och de är farliga och de ska utplånas. Men Cullen familjen samlar anhängare som kan bevisa att hon inte är det och sen slåss Cullens + vänner mot Volturi och sen tror man att alla dör men så dör de ändå inte.

Lite skämt som får publiken att skratta var inte helt fel. Jacob klär av sig framför Bellas pappa och han bara ”What are you doing!!?” Men sen blir han en varulv och Bellas pappa fattar ingenting.

Det är bra att det det är 15års gräns på filmen, jag hade inte som 12 åring gått och sett filmen där huvud slits av och ansikten slits i bitar genom att dra av i överkäken. Dock är den inte lika blodig som förra filmen vilket är helt okej! Kristen Stewart som spelar Bella har lite bättre skådespeleri än i de andra filmerna! Men det är konstigt att se henne som mamma och att Edward fortfarande ska vara 17 när han i verkligheten är 26 år!

Jag ger filmen 3,5 konradsVärd att se!

// Emily

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s