Det börjar dra ihop sig…

Tjena mittbena!

Det har hunnit ske ganska mycket sedan vi sist informerade om kulturnatten, (för cirkus 4 månader sedan..) Nu har vi dock hunnit arrangera många andra evenemang som under den närmsta tiden kommer att hålla våren sprudlande poetisk, vilket vi är otroligt exalterade över, right? 😉 Vi kommer i vilket fall som helst hålla får glöd för poesin vid liv, right? Det hoppas jag i alla fall (y) 😉

Redan under nästa vecka kommer ett viktigt tävlings evenemang hållas, detta är vi väl la taggade inför? Det är vi i alla fall och jag tänker härmed dela med mig vad som kommer ske under den närmsta tiden:

Januari –
Den 31 smäller det! Då är det dags för det årliga poetry slammet i Helsingborg på dunkers kulturhus, vilket vi själva har arrangerat! Ni är välkomna att besöka oss och förmodligen kommer ni liksom oss bli överrumplade med poetiska själar som ha något att förmedla, debattera och vinna med, vi är alla vinnare och detta är något som vi inte kan missa! Tävlingen kommer att hållas kl 19.00 i rum 1 på dunkers kulturhus i Helsingborg! Och SJÄLVKLART kommer kvällen att erbjuda en massa gott!

Februari –

Mars –
Den 1 mars är det dags för den årliga UKM (Ung Kultur Mötes) som ska hållas här i Helsingborg! Det går fortfarande att anmäla sig, men tiden är begränsad, så se till att anmäl er innan februari för att vara på den säkra sidan!
Är du mellan 13-20 år, spelar du piano eller kan du jonglera med facklor och stå på händer samtidigt? Liggger det dikter i din skrivbordslåda som väntar på publik? Har du skapat nya Mona Lisa? Skapar du morgondagens kultur? Älskar du att få vara med där det finns andra som du?
OM du svarat JA på något av detta, då är UKM din grej!

Dagen  börjar klockan 12.00 och vi kommer att avsluta kvällen någon gång efter klockan 18.00 ( lång dag med andra ord) Ni kan även anmäla er till att delta i UKM i andra städer, vilket ni kan läsa om på hemsidan!
Ni anmäler er här  www.ukm.se eller så mailar ni kulturpiloter@yahoo.com 
och därefter kommer ni meddelade om allt ni behöver till ert framträdande!

Detta är hur tidsplaneringen ser ut för tillfället och ni är välkomna att maila era frågor till mailen där ovan och om ni vill veta mer om kommande evenemang, kanske läsa en liten dikt eller varför inte lyssna på poetiska texter är ni välkomna att  besöka vårt underorgans hemsida som just nu deltar som en av dem 10 bästa gymnasie-bloggarna här på wordpress!
Check diss out: ordkaskad.se
Ni har även möjlighet att maila ordkaskad på följande mail: ordkaskad@outlook.com

Hoppas vi ses snart under de kommande evenemangen och att ni har den information ni behöver,
Några frågor nu om ovanstående info?… Inte det…. RRRAAAAPPPA PÅ

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s